Experts en PLV 

Solucions personalitzades per a cada client.

Exhibidor Permanente

PLV a mida

Fabriquem PLV a mida per a expositors en fusta, metàl·lics, mixtos o plàstic.

Exhibidor Permanente

PLV standard

Realitzem PLV standard de diferents tipus, adaptables i fàcils de muntar.

Exhibidor Permanente

Shop in shop

Oferim serveis shop in shop per a exposicions a petits locals.

Qui som

Zestan som una empresa de Parets del Vallès dedicada al disseny i fabricació d'expositors permanents pel punt de venda. Comptem amb una trajectòria de més de 30 anys en el sector.

Oferim solucions personalitzades per a cada client. Com a experts en PLV, disposem d'equip de professionals que tenen com a objectiu satisfer les necessitats dels nostres clients amb solucions específiques.

A la nostra companyia busquem sempre el millor resultat en el procés productiu o el material que millor s'adapti a les necessitats dels nostres clients.

Capta nous clients amb les nostres solucions personalitzades de PLV.

Confia en Zestan solucions personalitzades per al teu local

En les nostres instal·lacions disposem de la maquinària i l'equip de professionals adequats per dissenyar i fabricar qualsevol tipus de PLV. Comptem amb equip d'assessors especialitzat que estudia cada cas i ofereix la millor solució a les exigències dels nostres clients, aconseguint un producte final acord amb les vostres necessitats.

 

Des de Zestan treballem amb els millors materials per a la fabricació dels nostres productes, comptem amb un equip professional altament qualificat i realitzem distribució de productes a nivell mundial.

PRODUCTeS

Som la millor solució per a la teva empresa
Truca'ns ara!