AVÍS LEGAL

D'acord amb la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, indiquem les dades d'informació general d'aquest lloc web:

 

Titular: ZESTAN


CIF: A58517814


Adreça: Passeig Fluvial, 6 bis -  08150 Parets del Vallès, Barcelona


Telèfon: 935737840


Correu electrònic: info@zestan.com

 
ZESTAN, no es fa responsable dels continguts, ni de les dades que es puguin recollir, als enllaços a tercers que apareixen a la seva web. La finalitat d'aquests és la de permetre la recerca de la informació de la forma més ràpida i efectiva possible i és per això que es faciliten, sense cap altra pretensió que l'estrictament informativa.

 

A continuació apareixen els termes de l'acord legal que s’estableixen entre l'usuari i ZESTAN. En accedir, navegar i/o utilitzar aquest lloc web, l'usuari manifesta haver llegit, entès i estar d’acord en aquests termes i complir totes les normes aplicables.

 

L'accés i ús de la web té caràcter gratuït per als usuaris i no exigeix el seu registre previ.

 

La reproducció, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra activitat que es pugui dur a terme amb la informació continguda en aquesta pàgina web i que es realitzi sense l'autorització prèvia de ZESTAN constitueix una infracció castigada per la legislació vigent.

Els noms i logotips exposats en aquesta pàgina són marques comercials registrades.

 

ZESTAN no es fa responsable de la mala utilització dels continguts d’aquest web i es reserva el dret a actualitzar-los, eliminar-los, establir limitacions o restringir el seu accés en qualsevol moment, de manera temporal o permanent.

 

ZESTAN no es fa responsable dels continguts, ni de les dades que es puguin recollir, als enllaços a tercers que apareixen a la seva web. La finalitat d'aquests és la de permetre la recerca de la informació de la forma més ràpida i efectiva possible i és per això que es faciliten, sense cap altra pretensió que l'estrictament informativa.