La nostra empresa

Som una empresa professional dedicada al disseny i fabricació de PLV. Ens trobaràs a Parets del Vallès, oferint les millors solucions en expositors de publicitat. La nostra carta de presentació: la qualitat als nostres treballs.

Qui som?

Zestan es va fundar el 1988 sent la seva ubicació inicial a BARCELONA en un local de 200 m2. Actualment som a la zona industrial de Parets del Vallès i tenim una superfície de 4000 m2.

La nostra activitat se centra en la fabricació, emmagatzematge i distribució, amb diverses línies de negoci:

 • Fabricació d'expositors (PLV).
 • Fabricació de Mobiliari per a equipaments comercials.

Vine a conèixer les nostres instal·lacions de Parets del Vallès.

Oferim solucions personalitzades per a cada client.

Amb una trajectòria de més de 25 anys en el disseny i fabricació d'expositors permanents per al punt de venda, el nostre únic objectiu ha estat satisfer els nostres clients amb solucions específiques per a cada cas buscant el millor resultat en el procés productiu o el material que més s'adapti a les necessitats del client.


A Zestan ens adaptem a les teves necessitats. Parlem?

Vine a conèixer-nos.
Som especialistes en PLV.

Instal·lacions

Les nostres instal·lacions de Parets del Vallès estan ubicades a l'antiga fàbrica Tipel, un recinte industrial de 17.400 m2 i són fruit de dues remodelacions els anys 1988 i 2000.


Hi ha dos edificis decorats, les oficines principals, obra de Rafael Bartolozzi de color blau amb una corona d'espines a la part superior, i el taller de motlles obra d'Eduardo Arranz Bravo que antigament van ser les sales de calderes i laboratori. Amb posterioritat, les naus van ser reformades totalment afegint la zona de magatzem amb els seus sis molls de càrrega corresponents.


Explica'ns els teus projectes per a la teva botiga. A Zestan dissenyem els millors PLV.

CONTACTe

Política de Qualitat

Zestan presta els seus serveis des de la seva constitució el 1988, dins del sector de la publicitat al lloc de venda (PLV), realitzant expositors, peces industrials i els mobles auxiliars.


La Direcció de Zestan estableix i difon aquesta Política de la Qualitat per tal de consolidar i millorar el Sistema de Gestió de la Qualitat a tots els nivells de l'organització.


Activitats de disseny, desenvolupament, comercialització, producció i expedició a Productes del Sector de la publicitat, tant a nivell nacional, com internacional.
Per això s'adopten els compromisos següents, que donen suport a la Direcció Estratègica de l'organització:

 

 • Assegurar que els processos mantenen l’enfocament per aconseguir els resultats previstos, especialment pel que fa a la Satisfacció dels Clients
 • Reduir la No Qualitat als valors mínims per evitar riscos i amenaces i poder prevenir i reduir els efectes no desitjats.
 • Garantir el compliment de tots els requisits aplicables, tant els especificats pel client i els legals i reglamentaris com els considerats necessaris.
 • Millorar contínuament l'eficàcia i l'eficiència dels nostres processos per tal d'aconseguir una millora contínua del Sistema de Gestió de Qualitat.
 • Per tot això, la Direcció General es compromet a deixar aquesta Política de la Qualitat a disposició de totes aquelles parts interessades. Així mateix, s'assegurarà de la seva
  comunicació, entesa i aplicació dins de la mateixa organització.

 

Política de qualitat CdC

La Direcció de ZESTAN S.A. defineix i documenta el compromís d'implantar i mantenir els requisits de la cadena de custòdia d'acord amb els estàndards PEFC i FSC® que li siguin aplicables.

 

Zestan, és una organització que té com a objectiu principal fabricar i comercialitzar tot tipus d'expositors utilitzant en la seva activitat materials i processos extractius respectuosos amb el medi ambient i la societat. Una de les primeres matèries utilitzada és la fusta, motiu pel qual Zestan ha procedit a la implantació d'un sistema de cadena de custòdia garantint que la fusta adquirida s'ha realitzat seguint durant tots els seus processos els requisits establerts, assegurant la protecció ambiental dels boscos i la seva explotació controlada, així com la salut i la seguretat laboral de tot el personal involucrat.

 

Zestan, en un ferm compromís per garantir el compliment de les disposicions establertes, garanteix als seus clients i altres parts interessades que:

 

- Adquirir fustes o els seus derivats procedents de tales il·legals o mitjançant canals no legals de comercialització;

- Violació de drets humans o tradicionals a les operacions forestals;

- Destrucció d'alts valors de conservació en operacions forestals;

- Conversió significativa de boscos a plantacions a usos no forestals;

- Introducció d'organismes modificats genèticament a les operacions forestals;

- La violació a qualsevol de les convencions principals de l'OIT, tal com es defineix a la Declaració dels Principis i Drets Fonamentals a la feina de 1998, i dels requisits socials i de seguretat i salut a la feina que aquesta organització promou com, per exemple:

 

 • No impedir als treballadors associar-se lliurement, triar els seus representants ni negociar col·lectivament amb l'empresa.
 • No fer ús del treball forçós,
 • No fer ús de la contractació de treballadors per sota de l’edat mínima legal, de 15 anys, o per sota de l’edat d’escolarització obligatòria, si aquesta fos major,
 • Garantint que les condicions de treball no posen en perill la seguretat o la salut dels treballadors.

 

La Política és comunica a tot el personal de l'Empresa, i queda a més a disposició de clients, proveïdors o qualsevol part interessada que ho sol·liciti.

 

Tot això amb la finalitat de millorar contínuament, aconseguint un nivell de seguretat òptim per al desenvolupament dels treballs, respectant l’entorn en el qual es desenvolupen i adequant l’activitat a les exigències dels contractes.

 

Qui som? Zestan especialistes en fabricació d'expositors.