Els nostres serveis

A Zestan comptem amb més de 30 anys d'experiència dissenyant i fabricant expositors permanents.
Disposem d ́instal·lacions equipades amb la maquinària precisa i comptem amb un gran equip de professionals capaços d ́oferir

els millors serveis en producció de PLV.

Els nostres serveis

A la nostra empresa comptem amb una plantilla de professionals que us assessoraran en el vostre projecte en els aspectes tècnics i en els estètics; en aquest sentit disposem d'un departament d'atenció al client i de disseny/ R+D+I amb uns professionals amb una llarga experiència en el sector del PLV i el d'equipament comercial, la principal motivació del qual és satisfer aquells clients que requereixin dels seus serveis.


El departament de producció de Zestan disposa de personal qualificat per a la fabricació de tots i cadascun dels elements que surten de la nostra fàbrica i disposa de recursos fabrils com maquinària d'injecció i termoconformació al buit en plàstic, fusteria, cristalleria, retolació, metal·listeria, pintura, etc .. per a satisfer les necessitats del client tant a la línia d'expositors (PLV) com a la de Mobiliari Comercial.

Disseny d'expositors

Posem a la vostra disposició les nostres instal·lacions de Parets del Vallès situades en un enclavament estratègic a 17 Km de Barcelona, un recinte industrial de 17400 m2, amb una superfície d'uns 2000 m2 dedicats a magatzem que permeten realitzar la càrrega i descàrrega dels materials amb total seguretat i eficiència.

El nostre personal mitjançant el control informàtic, ubica la mercaderia i assegura el bon estat de tots els materials manipulats. Podem emmagatzemar materials en diferents formats de palets en prestatgeries convencionals o compactes, així com elements especials.


A Zestan la nostra vocació és oferir un servei integral als nostres clients, per això realitzem la distribució a nivell mundial del material produït, si així ho sol·licita el Client, evitant moviments innecessaris de les mercaderies. Tot això amb la intenció que al Client li resulti el més còmode i econòmic possible.

A Zestan realitzem un servei 360º per als seus projectes.